În perioada 30 august – 2 septembrie, 2021 a avut loc la Mănăstirea Sfânta Maria a Surorilor Baziliene din Baia Mare campusul cu tema „Fiecare este prețios și important în ochii Lui Dumnezeu”. Au participat 54 de copii, care au aprofundat această temă împreună cu Sora Bernadeta Chindriș alături de 20 de voluntari din Parohia Bunavestire din Baia Mare, care au fost implicați în organizarea și buna desfășurare a activităților și jocurilor din aceste zile.

Programul a cuprins învățarea de cântece religioase, momente de rugăciune și au fost în căutare de comori. Copiii au parcurs un traseu anevoios și obositor, dar au reușit să-și atingă scopul și misiunea pe care și-au propus-o. După parcurgerea traseului și a probelor pregătite de voluntari, au găsit comorile, dar cea mai mare comoară au găsit-o în timpul Adorației euharistice, unde s-au oprit să-i mulțumească lui Dumnezeu pentru comorile din viața lor: părinți, prieteni, bunici, voluntari, surori.

Participanții, împărțiți pe echipe, au participat la jocuri competitive, ateliere de pictură origami, teatru și dansuri, iar la final au prezentat sceneta „Trupul lui Cristos” după textul biblic din 1Cor 12,12-27.

În încheiere, copiii au primit diplome de participare. Au fost clipe de bucurie şi de pace, trăite prin rugăciune şi comuniune cu Domnul dar şi de prietenie.