Într-o atmosfera de bucurie și veselie, în 9 decembrie 2021, copiii de la Grădinița Confesională cu PP „Sfânta Ana” a Surorilor Baziliene, au sărbătorit-o pe Sfânta Ana, patroana grădiniței. Alături de Surorile educatoare și de tot personalul grădiniței, copiii plini de bucurie l-au întâmpinat pe Preasfințitul Claudiu Pop, Episcopul Eparhiei greco-catolice de Cluj-Gherla, care a deschis ziua de sărbătoare cu o rugăciune, apoi le-a spus copiilor o povestioară. Copiii au cântat câteva colinde, în limba română și în limba engleză.

La final Maica Veridiana l-a felicitat pe PS Claudiu cu ocazia aniversării a 10 ani de la hirotonirea episcopală, iar copiii i-au cântat ”La mulți ani”. La sărbătoare au participat și Pr. Marius Cerghizan, Vicar general, Pr. Ioan Pop, capelanul Surorilor Baziliene, Pr. diacon Marius Câmpean și un grup de surori de la Mănăstirea Sf. Macrina. Sr. Cristina, directoarea grădiniței, a mulțumit tuturor pentru participare și comuniune.

După întâlnirea comună, PS Claudiu a vizitat fiecare grupă de copii, intrând în atmosfera magică a copiilor. S-a lăsat provocat de simplitatea și bucuria lor, intrând în jocurile și emoțiile lor. O încărcătură sufletească pe care numai copiii o pot da.
Apoi, a avut loc un moment de comuniune și împărtășire cu cadrele didactice și oaspeții prezenți, la o agapă fraternă. În această zi copiilor nu le-au lipsit surprizele, au avut parte de un program distractiv animat de trei clovni, cu dansuri și voie bună, umplându-le sufletele de bucurie și veselie.

Îi mulțumim Domnului pentru această zi și-i cerem prin mijlocirea Maicii Domnului și a Sf. Ana, să binecuvânteze cu haruri bogate grădinița noastră, copiii și familiile lor și pe Surorile care se ocupă de ei.